Na 9 maanden intens verbonden te zijn in de buik , komen er heel wat nieuwe prikkels op je pasgeboren kindje af. Babymassage is de ideale manier voor jou en je baby om weer helemaal tot rust te komen en elkaar beter te leren kennen. Daarbij is de huid het belangrijkste zintuig voor je baby om iets waar te nemen. 

Praktisch

Om zowel jou alsook je partner verschillende technieken aan te leren bestaat deze reeks uit 3 lessen van telkens 60 min. Indien je op de vooropgestelde data niet kan en toch graag zou deelnemen aan een sessie kan deze apart geboekt worden (1 sessie van 60 min). Bovendien krijg je praktische tips mee en kom je in contact met andere ouders.

Niet voor 6 weken…

Waarom niet vragen velen, baby’s hebben in de eerste 6 weken al heel wat aanpassingen en veranderingen doorgemaakt, waardoor nog een extra prikkel de prikkel té veel is. Daarbij hebben baby’s de eerste zes weken het best wel moeilijk om hun temperatuur op peil te houden, waardoor een babymassage op de blote huid voor onderkoeling kan zorgen op die leeftijd. Indien je voor 6 weken toch iets extra wenst te doen voor je baby, dan is het dragen(bv in draagsjaal of draagdoek) en knuffelen van je baby al meer dan voldoende.

Benodigdheden

  • Makkelijke kledij (we zitten op de grond bij het geven van de babymassage)
  • Een tetradoek, een grote badhanddoek of deken, 2 kleine handdoeken en 1 kaphanddoek
  • Borstvoedingskussen mag maar is geen must.
  • Massageolie is ter plaatse beschikbaar maar indien je graag je eigen olie meebrengt mag dit zeker
  • Luiertas en voeding zo nodig voor je baby.

Wie

Geeroms Laetitia
Vroedvrouw

Neem contact op

Diane is altijd beschikbaar voor samenwerkingen en gesprekken wereldwijd. Als je wilt praten over ontwerpen, boeken, wijn of wat dan ook, aarzel dan niet om contact op te nemen.

%d bloggers liken dit: