Babymassage

Wat?

Na 9 maanden intens verbonden te zijn in de buik , komen er heel wat nieuwe prikkels op je pasgeboren kindje af. Babymassage is de ideale manier voor jou en je baby om weer helemaal tot rust te komen en elkaar beter te leren kennen. Daarbij is de huid het belangrijkste zintuig voor je baby om iets waar te nemen. Tijdens de sessies geef ik ook allerhande uitleg, tips en trics (van de vroedvrouw) en beantwoord ik graag jullie vragen.

Voor wie?

Voor alle mama’s en papa’s die graag een intens moment met hun kind beleven.
Voor kinderen vanaf zes weken. Baby’s hebben namelijk in de eerste 6 weken al heel wat aanpassingen en veranderingen door te maken. Dit brengt met zich mee dat kindjes reeds een enorme hoeveelheid prikkels dienen te verwerken, waardoor nog een extra prikkel de prikkel té veel kan zijn. Voor baby’s onder de 6 weken is het op peil houden van de lichaamstemperatuur geen evidentie. Indien je voor 6 weken toch iets extra wenst te doen voor je baby, dan is het dragen(bv in draagsjaal of draagdoek) en knuffelen van je baby al meer dan voldoende.

Waar?

Oefenzaal – Kinesitherapie Centrum Meise – Brusselsesteenweg 65 te 1860 Meise.
We passen de temperatuur aan, zodat de kindjes het lekker warm hebben.                                               

Hoe?

De reeks BABYMASSAGE – groepsles bestaat uit 3 lessen van telkens 60 min, in groepen van maximaal 6 baby’s. (Per kind maximaal 2 volwassenen)

De reeks BABYMASSAGE – private geeft jou de extra vrijheid om de lessen te laten doorgaan wanneer het jou uitkomt, op jouw tempo en individueel begeleidt.

Geef je liever een babymassage of een waardebon cadeau, voor meer info mail naar kcm@outlook.be

Wanneer?

Reeks Juli

2023 – 11 Juli – 13u00 tot 14u00
2023 – 18 Juli – 13u00 tot 14u00
2023 – 25 Juli – 13u00 tot 14u00

Reeks September

2023 – 5 September – 13u00 tot 14u00
2023 – 12 September – 13u00 tot 14u00
2023 – 19 September – 13u00 tot 14u00

Indien geen van deze data voor u past , maar toch interesse hiervoor heeft, kan u via mail u gegevens communiceren en houden we u graag op de hoogte voor de volgende reeks van onze babymassage sessies. We proberen iedere maand een nieuwe reeks in te plannen , zodanig dat iedereen de kans krijgt om in te tekenen.

Benodigdheden

  • Makkelijke kledij
  • Een tetradoek, een grote badhanddoek of deken, 2 kleine handdoeken en 1 kaphanddoek
  • Borstvoedingskussen mag maar is geen must.
  • Massageolie ter plaatse beschikbaar (eigen olie meebrengen kan ook)
  • Luiertas en voeding zo nodig voor de baby.

Prijs

BABYMASSAGE – 3 groepslessen : 70 euro

BABYMASSAGE -private op aanvraag.

Inschrijven:

Inschrijvingen zijn steeds voor het geheel van 3 lessen.
Inschrijving is definitief na het volledig betaling van het inschrijvingsgeld. Voor verdere instructies over betaling en inschrijving gelieve bovenstaand formulier in te vullen.

%d bloggers liken dit: