C O R E

Rugscholing

Van Core Stability tot Core strength

Voor Wie?

Voor iedereen die preventief en proactief wil werken aan een betere bewustwording van zijn of haar wervelkolom. Maar ook voor diegenen die na hun revalidatie verdere opvolging wensen.
Voor diegenen die graag het traject met individuele begeleiding volgen stellen we het traject CORE -private voor. Het zelfde pakket volledig met individuele opvolging ingepland in overleg volgens Uw agenda.

Hoe?

De CORE-reeks wordt onderverdeeld in een individueel intake-moment, gevolgd door vier groepslessen waarin we de focus leggen op motorische controle van de rug, nek en het bekken. Hierna plannen we voor iedere deelnemer een tussentijds individueel herhalings- en evaluatie moment. Tijdens het tweede deel bestaande uit vijf groepslessen wordt de focus gelegd op core stability en hoe we dit kunnen integreren in de dagdagelijkse taken. Om zo te eindigen bij de eindevaluatie, dat opnieuw individueel voor iedere deelnemer wordt in gepland.

De lessen worden gegeven in groepen bestaande uit maximaal 6 deelnemers. Afhankelijk van de resulaten van de intake evaluatie zal iedere deelnemer een oefenschema ontvangen volgens zijn/haar niveau. Zowel de lessen, als de individuele sessies hebben een gemiddelde duur van 60 minuten.

Waar?

In onze oefenzaal, Kinesitherapie Centrum Meise – Brusselsesteenweg 65 te 1860 Meise.

Wanneer?             

 • Individuele intake
  Januari 9 – 13

 • Groepslessen deel 1
  Jan 19 don. 19u – 20u 
  Jan 26 donderdag 19u – 20u
  Feb 2 donderdag 19u – 20u
  Feb 9 donderdag 19u – 20u 

 • Tussentijdse evaluatie / herhalingsmoment
  Februari 13 – 17

 • Groepslessen deel 2
  Maa 2 donderdag 19u – 20u
  Maa 9 donderdag 19u – 20u
  Maa 16 donderdag 19u – 20u
  Maa 23 donderdag 19u – 20u
  Maa 30 donderdag 19u – 20u

 • Eindevaluatie
  April 17 – 21

Prijs

CORE – 9 groepslessen & 3 individuele sessies: 360 euro
CORE – private (op aanvraag)

Voor CORE – private is de er de mogelijkheid om onder voorschrift van de arts een tussenkomst van de mutualiteit te verkrijgen.

Inschrijven

Inschrijvingen zijn steeds voor het geheel van 12 lessen (3 individuele sessies en 9 groepslessen). Lessen die niet gevolgd worden kunnen niet gerecupereerd worden.
Inschrijving is definitief na het volledig betaling van het inschrijvingsgeld. Voor verdere instructies over betaling en inschrijving gelieve onderstaand formulier in te vullen.

%d bloggers liken dit: