Onze therapeuten

We hebben een klein team van getalenteerde professionals met veel vaardigheden en ervaring. We houden van wat we doen, en we doen het met passie. We kijken ernaar uit samen met jou het optimale revalidatie parcours uit te stippelen.

Moyson Nicolas

Manueel therapeut
Kinesitherapeut

MSc Kinesitherapie en revalidatiewetenschappen (2013)
ManaMa Manuele Therapie (2015)

Bijzondere beroepsbekwaamheid: Manuele therapie

Opgenomen in kwaliteitsregister
www.kinesitherapie.be

Aangesloten bij volgende beroepsverenigingen:

Contact: 0494/88.11.00

Luna Coffyn

Kinesitherapeut
Sportkinesitherapie
Manueel therapeut i.o.

Master of Science in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie – Musculoskeletale kinesitherapie en Sportkinesitherapie (2021)

Manueel therapeut in opleiding (Post graduaat VUB)

Mijn praktijk vul ik aan met een opleiding manuele therapie. Oefentherapie staat centraal in mijn behandelingen gecombineerd met manuele technieken. Zelf ben ik ook een sportliefhebber en kan je me vaak terugvinden in de fitness, zwembad en op het padelterrein.


Laetitia Geeroms

(geef de lessen BABYMASSAGE)


Vroedvrouw en Verpleegkundige
Postgraduaat farmacologie
Gecertifieerd als babymassageconsulente

Bachelor in de vroed -en verpleegkunde (2011) – Postgraduaat Farmacolgie (2017)

Sinds 2011 ben ik afgestudeerd als vroedvrouw en oefen ik mijn droomberoep uit. Als klein meisje van 5, na de geboorte van mijn broer wist ik al dat ik vroedvrouw wou worden. Na mijn studies vond ik het belangrijk om ervaring op te doen en startte ik in het Sint Jans ziekenhuis te Brussel.

Na 6 jaar nachtshiften met vele ervaringen van moeilijke en gecompliceerde bevallingen, maar ook zoveel speciale, mooie en dankbare momenten was het tijd om zelf een gezinnetje te vormen. Zo werd ik mama van Lancelot (2017), Nathanoé (2019) en Capucine (2021). Deze ervaringen hebben me zowel als vroedvrouw en als mens enorm verrijkt.

Met 1 voet in het ziekenhuis blijf ik, elke nachtshift die ik doe , bijleren en ervaring opdoen. Daarnaast volg ik geregeld bijscholingen om up to date te blijven. Ook postgraduaten en extra certifiëringen bekomen is een doel dat ik steeds voor ogen hou.

Hopelijk verwelkom ik je snel in de groepslessen BABYMASSAGE !

Wil je bij ons werken?


%d bloggers liken dit: